Prézli
Ivaros szuka
Született : 2018.11.30 becsült
Nagyecseden sikerült befogni

Kutyákkal barátságos, Macskákkal kérésre teszteljük

Jellemzés: Prézli érkezésünkkor egy láncra volt kikötve, megakadályozva ezzel azt, hogy elfusson. Prézli eredeti neve Puding volt, amire a füle botját sem mozdította. A gazda ezek alapján sokat mondogathatta a nevét. Annyit se.

Az idegenektől tart. A távolság betartását heves, feszült ugatással jelzi a felé közeledő kétlábúaknak. A félelmének  enyhítésén sokat segít a kajadobálás séta közben, illetve ha nincs simogatva, nincsenek hirtelen mozdulatok téve. Ő akkor érzi magát biztonságban egy idegen közelében, ha szaglászhat szabadon, és senki nem akarja meggyömöszölni, a hatalmas bundájának ellenére. 

Ez az idegenekkel a helyzet. Akit már ismer, és tudja, hogy nem fogja bántani, nem kell tartania semmitől, nagyon barátságos. Ugrál, hátra vágja magát várja az érkező finom falatokat. A séta békésen szokott eltelni, a maga tempójában sétál, szaglászik, gyűjti az infókat. A rágcsákat és a kicsit spécinek nevezett étkeket imádja! Imádná ha egy lakásban tudná ezeket elfogyasztani. Prézli örökbefogadása előtt a min. háromszori látogatás kötelező. Ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe a nagy mackónk.